• Slider Tandarts Herwig 1

Tandarts/Praktijkeigenaar
Drs. P.H.T. Herwig

Pol Herwig is opgegroeid in Maastricht en heeft zijn middelbare school gevolgd aan het Sint Maartenscollege te Maastricht. Hij studeerde vanaf 2004 in Nijmegen aan de Radboud Universiteit, waar hij in juli 2009 afstudeerde als tandarts. Sinds augustus 2011 is hij werkzaam in zijn praktijk. Pol Herwig is geregistreerd bij KRT, zijnde kwaliteits Register Tandartsen. KRT is het onafhankelijke, openbare tandartsenregister in Nederland. KRT stimuleert tandartsen om hun vakkennis op peil te houden, brengt tandartsen en opleiders bij elkaar en geeft patiënten inzicht in kwaliteit van hun mondzorg. pherwig at tandartsherwig dot nl


Tandartsassistente
Kelly Nafzger

Ook Kelly is geboren en getogen in het mooie Maastricht. Ze heeft haar middelbare opleiding gevolgd aan het Trichter College. Ze is opgeleid als allround tandartsassistente en werkzaam bij ons sinds de start van de praktijk. Kelly heeft inmiddels meer dan 14 jaren praktijkervaring opgedaan in meerdere praktijken.

Tandartsassistente
Lieke Muijtjens

Ook Lieke is geboren en getogen in Maastricht. Lieke heeft haar middelbare opleiding genoten aan de Mavo en heeft vervolgens de opleiding SPW gevolgd. Daarna is ze opgeleid tot allround tandartsassistente en werkzaam bij ons sinds de start van de praktijk. Lieke heeft inmiddels 10 jaar praktijkervaring.

Preventie-assistente
Stefanie Kloor

Stefanie is geboren en getogen in Maastricht. Na haar vooropleiding van VMBO TL bij het Trichter College, is ze de opleiding tot dierenartsassistente gaan volgen. Helaas is er in het derde jaar een allergie voor knaagdieren bij haar ontstaan. Ze heeft de opleiding voltooid, maar is in 2012 binnen onze praktijk omgeschoold tot gediplomeerde tandartsassistente en preventie-assistente.

© 2019 Tandartspraktijk Herwig