• Slider Tandarts Herwig 1
  • Slider Tandarts Herwig 2
 

Eerste bezoek in onze praktijk

Bij een eerste bezoek aan onze praktijk is het verstandig om minimaal 10 minuten eerder in onze praktijk aanwezig te zijn en uw verzekeringspasje mee te nemen.

Bij binnenkomst in de praktijk wordt u verwelkomd door een assistente die aan de balie werkzaam is. Ze zal met u de gegevens doornemen en aanvullen waar nodig. Ook zal ze u de medische vragenlijst overhandigen die u in de wachtkamer rustig kunt invullen.

Daarna zult u zo spoedig als mogelijk worden binnengeroepen bij de tandarts. Tijdens deze eerste controle zal de tandarts met u de medische vragenlijst indien nodig doornemen en een controle uitvoeren. Hierbij worden op indicatie en in overleg röntgenfoto’s gemaakt. Aan de hand van de controle wordt met u besproken wat het verdere plan van aanpak zal zijn. De daarvoor benodigde afspraken kunnen vervolgens gemaakt worden. Indien de tandarts dit noodzakelijk acht zal er een begroting aan u worden meegegeven. Dit gebeurt standaard indien de kosten boven de € 500,- euro uitkomen, maar natuurlijk altijd als u dit wenst.

Houdt u rekening met het feit dat onze praktijk aan de rand van de binnenstad is gevestigd waar u moet betalen om uw auto te parkeren. Ons fietsenrek is echter kosteloos!

© 2024 Tandartspraktijk Herwig